اداره برنامه ریزی و فناوری اطلاعات

حسین امجدی

کاردات مرکز 021-36041281 amjadi.hosain@ut.ac.ir

معرفی اداره برنامه ریزی و فناوری اطلاعات

سایت های اداره برنامه ریزی و فناوری اطلاعات پردیس ابوریحان:

• سایت دانشجویان کارشناسی
  • سایت دانشجویان کارشناسی ارشد و دکتری
  • سایت سمعی و بصری

سایت دانشجویان کارشناسی پردیس مشتمل بر 46 دستگاه کامپیوتر است که به اینترنت وصل می‌باشند و به صورت تمام وقت در اختیار دانشجویان کارشناسی می باشد.

همچنین، سایت شماره 2 که مربوط به دانشجویان کارشناسی ارشد و دکترا تعلق دارد که شامل 30 سیستم می باشد که کاملا به روز و دارای سرعت و کارایی ایده ال می باشد و نهایتا سایت شماره 3 که شامل 31 سیستم و مجهز به سیستم های آموزشی و ویدئو پروژکتور می باشد که در اختیار اساتید محترم است که کلاس های آموزشی و عملی خود را که به رایانه احتیاج دارند در آن برگزار می کنند. درمجموع مرکز انفورماتیک دارای 90 عدد سیستم قابل استفاده می باشد.

دانشجویان جهت استفاده از سایت می‌بایست به سایت مراجعه کرده و فرم درخواست استفاده از رایانه را تکمیل کنند. دانشجویان مقطع کارشناسی از سایت شماره 1 و دانشجویان مقطع کارشناسی ارشد و دکترا از خدمات سایت شماره 2 در روز به میزان تمام وقت استفاده کنند.

جهت پرینت مطالب در سایت از سرویس اعتباری استفاده شده است. دانشجویان متقاضی استفاده از پرینت می‌بایست مبلغ مورد نظر خود را که به ازای هر برگ 400 ریال می باشد به حساب دانشگاه پرداخت نمایند. فیش موردنظر خود را به مرکز تحویل دهند تا حساب پرینت آنها شارژ گردد و در هر زمان قادر به گرفتن پرینت می باشند.

مرکز انفورماتیک پردیس ابوریحان دارای مرکز سمعی و بصری مجهزی می باشد که سمینار و همایش علمی و جلسات بحث و گفتگوهای علمی در آن برگزار می گردد. همچنین، این مرکز در حال آماده سازی آرشیو فیلم های کمک آموزشی و علمی روز می باشد که دانشجویان محترم می توانند برای کسب اطلاعات بیشتر به آقای اصانلو مسئول مرکز سمعی و بصری مراجعه نمایند.

خدمات سروری که در مرکز انفورماتیک به اساتید و دانشجویان ارائه می شود، به شرح زیر می باشد:

• دادن فضای اختصاصی به هر دانشجو در سرور برای نگهداری اطلاعات با حفظ امنیت کامل در دسترسی به آن توسط ACTIVE DIRECTORY SERVER
  • اتصال سیستم پردیس به صورت اتوماتیک به اینترنت بدون تنظیم دستی IP ADDRESS از طریق سرور DHCP
  • دسترسی به یک سرور FTP اختصاصی پردیس ابوریحان برای برداشت نرم افزارهای تخصصی که منحصر به این دانشگاه می باشد.
  • راه اندازی سرور برای دسترسی به Thin Client کلاس های آموزش و دسترسی راحت اساتید به اطلاعات جهت برگزاری کلاس های درسی
  • راه اندازی سیستم WIRELESS در خوابگاه ها از طریق نصب ACCESS POINT که دانشجویان بتوانند با سیستم های خود در هر ساعتی در محیط خوابگاه به اینترنت دسترسی داشته باشند.

برنامه های در دست اجرا

• افزایش تعداد سیستم های سایت شماره 2 به 60 دستگاه
  • افزایش سیستم های سایت شماره 3 به 40 دستگاه و امکانات پیشرفته آموزشی
  • راه اندازی سایت شماره 4 در محل سالن سمعی و بصری