گروه فناوری صنایع غذایی - پردیس ابوریحان abu
مدیر گروه
| ||
![]() |
رتبه علمی: استادیار کلوئیدهای غذایی و رئولوژی شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: azarikia@ut.ac.ir
|
اعضای هیات علمی
| |||
![]() |
رتبه علمی: استادیار کلوئیدهای غذایی و رئولوژی شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: azarikia@ut.ac.ir
| ||
![]() |
رتبه علمی: استادیار تخصص: دینامیک، رباتیک، طراحی ماشین، کنترل و مکاترونیک شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: mudehghani@ut.ac.ir
| ||
![]() |
رتبه علمی: استادیار تخصص: بیوتکنولوژی برای سوخت های زیستی (نسل دوم اتانول) شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: b.satari@ut.ac.ir
| ||
![]() |
رتبه علمی: مربی تخصص: شیمی فیزیک، طراحی و تهیه کاتالیست های پلی الفین ها پلی مریزاسیون اتیلن و پروپیلن در فاز گاز و مایع شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: alisharif@ut.ac.ir رزومه
| ||
![]() |
رتبه علمی: دانشیار تخصص: مهندسی ماشین های صنایع غذایی، طراحی بیوراکتور و گرمایش اهمی شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: afadavi@ut.ac.ir
| ||
![]() |
رتبه علمی: استادیار تخصص: دینامیک سیالات محاسباتی (CFD)، سیالات غیرنیوتنی، بهینه سازی مصرف انرژی شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: saiedmoghaddam@ut.ac.ir | ||
![]() |
رتبه علمی: دانشیار تخصص: فرآوری آبمیوه ها و فرایندهای غشایی شماره تماس: 36040910-021 پست الکترونیکی: mirsaeed@ut.ac.ir
|
کارشناسان گروه | |||
نام و نام خانوادگی طیبه جلال آبادی | پست الکترونیکی | ||
مریم نیکوسیر | nikosiar@ut.ac.ir |