انتشار دو اثر علمی توسط اعضای هیئت علمی و پژوهشگران دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان – دانشگاه تهران


با افتخار به اطلاع می‌رسد:
 کتابی با عنوان «نقش فناوری نانو در کشاورزی» به قلم و همت استادان فرهیخته دانشکده فناوری کشاورزی ابوریحان – دانشگاه تهران، دکتر غلامعلی اکبری، دکتر الیاس سلطانی و دکتر دلیر فیاضی‌پور و همراهی جمعی از پژوهشگران گرامی این دانشکده به تازگی تألیف و منتشر شده است. این اثر با هدف تبیین کاربردهای نوین فناوری نانو در ارتقای بهره‌وری و پایداری کشاورزی تدوین گردیده است.

همچنین کتابی با عنوان «حرکت و انتقال شیره خام و پرورده در گیاهان از جنبه‌های بیوفیزیک و زیست‌تقلید» با همکاری و ترجمه‌ی همین استادان گران‌مایه، یعنی دکتر غلامعلی اکبری، دکتر الیاس سلطانی و دکتر دلیر فیاضی‌پور، به چاپ رسیده است. این کتاب به واکاوی فرآیندهای فیزیولوژیک و بیوفیزیکی در انتقال مواد در گیاهان پرداخته و مرجعی سودمند برای دانشجویان و پژوهشگران حوزه علوم گیاهی به شمار می‌آید.

انتشار این دو اثر، گامی در جهت گسترش مرزهای دانش و تقویت منابع علمی در عرصه کشاورزی و علوم زیستی محسوب می‌شود.

 

علاقه‌مندان می‌توانند برای کسب اطلاعات بیشتر با دکتر غلامعلی اکبری (gakbari@ut.ac.ir) و دکتر دلیر فیاضی‌پور (dalir.fayazi@ut.ac.ir) در ارتباط باشند.