نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران



عنوان خبر: پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

1397.2.19

 

 

 

به گزارش روابط عمومی، پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران، روز دوشنبه تاریخ 17/2/1397 در تالار فردوسی دانشکده ادبیات و علوم انسانی دانشگاه برگزار گردید که در طی  این مراسم دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران در خصوص قدردانی از پیشکسوتان و نقش، اهمیت و حساسیت حوزه  آموزش ایراداتی بیان نمود و اظهار داشتند که آموزش در صدر فعالیت‌های دانشگاه قرار دارد.ولی در چهار سال گذشته برخی از چالشهای حوزه آموزش دانشگاه از قبیل فضای فیزیکی نامناسب که نارضایتی دانش‌آموختگان، دانشجویان و کارمندان را به همراه داشت که هم منجر به افت کیفیت مدیریت آموزش شده بود و همچنین در خصوص موضوع پذیرش دانشجو، جذب هیات علمی، وجود پردیس‌ها و شیوه پذیرش بود که بسیاری از این موارد بررسی شد و در حال حاضر بسیاری از آنها بهبود پیدا کرده است». بحث دیگرسامانه‌سپاری فعالیت‌های آموزشی و استفاده از فضای دیجیتال و مجازی است که با مشکلات و مقاومت‌هایی مواجه شد، اما امروز دیگر فعالیتی در حوزه آموزش به شکل کاغذی نداریم. که این مسئله هم سلامت فعالیت‌های آموزشی ما را تضمین می‌کند و هم اینکه سرعت کار و رضایت را درپی دارد. وی با یادآوری برنامه‌ها و اهداف دانشگاه تهران گفت: «هر چه پیش می‌رویم این نکته را بیشتر درمی‌یابیم، که اجرای این برنامه‌ها به شدت به حوزه آموزش وابسته است. چون دو عامل اصلی هیات علمی و دانشجو و البته در کنار آنها کارکنان باید این برنامه‌ها را پیش ببرند. پس برای تحقق این برنامه‌ها، شرط اصلی ارتقای حوزه آموزش است. شیوه‌های آموزش ما و تربیت دانشجویان برای ورود به فضای کارآفرینی و استفاده از ظرفیت دانشگاه تهران برای جذب دانشجوی خارجی، هنوز با میزان مطلوب فاصله دارد و شرط رسیدن به شرایط مطلوب این است که در حوزه آموزش تحولی به وجود آوریم. بازنگری دروس، شیوه بازنگری، نحوه جذب هیات علمی، پذیرش دانشجو و آموزش باید تغییر پیدا کند. البته باید بر روی نرم‌افزارهایی که در آموزش استفاده می‌کنیم، بیشتر کار شود.

وی خاطر نشان کرد: «تقدیر از برگزیدگان آموزش تاکیدی است بر اهمیت آموزش و هم‌‌چنین فرصتی است برای مرور عملکرد حوزه آموزش، چالش‌ها و اقداماتی که باید انجام شود».

دکتر نیلی احمدآبادی تصریح کرد: «هیات رئیسه دانشگاه تهران از معاون آموزشی درخواست کرده تا کمیته‌ای را برای نوآوری در حوزه آموزش تشکیل دهد. آموزش یکی از محافظه‌کارترین و حساس‌ترین بخش‌های دانشگاه است و تغییرات در این بخش باید با دقت و ملاحظه همه‌جانبه صورت گیرد و همه بدنه دانشگاه باید در این امر مشارکت کنند تا اطمینان حاصل کنیم که اشتباهی در این مسیر رخ نمی‌دهد».

دکتر سید حسین حسینی، معاون آموزشی دانشگاه تهران نیز در ابتدای این مراسم با بیان اینکه جشنواره آموزش فرصتی را در مقام تجلیل و تکریم از استادان و برگزیدگان دانشگاه فراهم کرده است، افزود: «البته در دانشگاهی که بیش از دو هزار عضو هیات علمی دارد، انتخاب برگزیدگان کار دشواری است. اما به صورت یک کار نمادین در هر سال تلاش بر این است، که جمعی از همکاران به‌عنوان استادان برگزیده دانشگاه معرفی شوند».

وی سپس به فرایند انتخاب برگزیدگان بر اساس آیین‌نامه جشنواره آموزش دانشگاه تهران اشاره کردند ، به ازای هر ۵۰ عضو هیات علمی هر واحد یک نفر به عنوان برگزیده معرفی می‌شود، گفت: «این انتخاب‌ها براساس شاخص‌های پیش‌بینی شده در آیین‌نامه صورت گرفته است و امروز مفتخریم که ۴۲ عضو هیات علمی دانشگاه تهران برگزیده این جشنواره شده‌اند. هم‌چنین در این جشنواره چهار مدیر آموزشی معرفی می‌شوند و از هر کمیسیون تخصصی دانشگاه تهران یک نفر هیات علمی تحت عنوان سرآمد آموزش عالی و پیشکسوت مورد تجلیل قرار خواهند گرفت».

در ادامه این مراسم آقایان دکتر محسن حبیبی، استاد پیشکسوت پردیس هنرهای زیبا و دکتر آذرتاش آذرنوش، دیگر استاد پیشکسوت دانشگاه تهران از دانشکده الهیات و معارف اسلامی به ایراد سخن پرداختند. در پایان از پیشکسوتان کمسیون های تخصصی، اعضای هیات علمی و مدیران آموزشی برگزیده پردیس ابوریحان نیز به خاطر کسب عناوین برگزیده تقدیر به عمل آمد.

 

  • آقای دکتر حسن رضا اعتباریان پیشکسوت آموزشی برگزیده از کمیسیون تخصصی کشاورزی
  • آقای دکتر عبدالرضا صالحی معاون آموزشی برگزیده در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه
  • آقای دکتر اکبر عرب حسینی و آقای دکتر حسینعلی رامشینی اعضای هیات علمی برگزیده آموزشی در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه


 

پیشکسوتان آموزشی برگزیده در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

اعضای هیأت‌علمی برگزیده آموزشی در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران

معاونین آموزشی و مدیران برگزیده واحدها در پنجمین جشنواره آموزش دانشگاه تهران