نمایشگر دسته ای مطالب

بازگشت به صفحه کامل

معرفی گروه فناوری صنایع غذایی

معرفی گروه فناوری صنایع غذایی


معرفی گروه فناوری صنایع غذایی

اهداف کارشناسی رشته

دوره کارشناسی مهندسی ماشین های صنایع غذایی حاوی مجموعه ای از علوم و فناوری ها در زمینه طراحی و ساخت ماشین های صنایع غذایی می باشد. هدف از برگزاری این دوره، تربیت متخصص هایی است که با یادگیری علوم و فنون لازم بتوانند به امور مربوط به ساخت، تحقیق و توسعه در زمینه های ماشین ها و کارخانه های صنایع غذایی و فراوری محصولات کشاورزی بپردازند. دانش آموختگان این رشته از توانایی های لازم در خصوص طراحی و ساخت ماشین های جدید و مورد نیاز، افزایش کارآیی و ایمنی تعمیر و نگهداری، سازگار نمودن ماشین های موجود و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی و اجرایی در خصوص صنایع غذایی برخوردار خواهند بود.

 

نقش و توانایی فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان این رشته می توانند در موارد ذیل نقش و توانایی خود را ایفا نمایند:

  • به عنوان کارشناس طراح تجهیزات و ماشین های فرآوری مواد غذایی
  • به عنوان مسئول فنی خطوط و کارخانه های تولید مواد غذایی
  • به صورت کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامه ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه های صنایع غذایی
  • به عنوان کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش

 

امکانات آزمایشگاهی

1 - آزمایشگاه فیزیک

2 - آزمایشگاه شیمی

3 - آزمایشگاه صنایع غذایی

4 - آزمایشگاه عملیات واحد

5 - آزمایشگاه برق

6 - مقاومت مصالح و کارگاه های جوشکاری و ورق کاری و ماشین ابزار

7 - آزمایشگاه پنوماتیک

(پایلوت لبنیات در ارتباط با این گروه آموزشی فعال می‌ باشد.)