معرفی طرح‌های پردیس ابوریحان با قابلیت تجاری‌سازی در سازمان توسعه و سرمایه گذاری دانشگاه تهران

اولین جلسۀ معرفی طرح‌های پردیس ابوریحان با قابلیت تجاری‌سازی روز سه شنبه ۹۸/۱۰/۱۷ ساعت ۷:۳۰ الی ۱۰ صبح در سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران با حضور جناب آقای دکتر صادقی مقدم رئیس سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران، جناب آقای دکتر مساح بوانی معاون پژوهش و فناوری و تعدادی از اساتید پردیس ابوریحان برگزار شد. در این نشست پنج نفر از اساتید پردیس به معرفی و بحث و بررسی در زمینه قابلیت تجاری‌سازی دستاورد خود پرداختند. در پایان جلسه جناب آقای دکتر صادقی مقدم در جمع بندی مطالب رسالت سازمان را کمک و راهنمایی برای آماده‌سازی طرح تجاری از تحقیقات اساتید دانشگاه عنوان نمودند و اشاره کردند که بزرگترین اشکال موجود در این بخش ایجاد چالش هنگام تغییر مقیاس طرح‌های آزمایشگاهی و ورود آنها به اشل صنعتی است و مشکل عمده قیمت بالای تمام شده است. شرایط جدید کشور دانشگاه‌ها را به سوی انجام پزوهش‌های مشکل محور با هدف تجاری‌سازی هدایت می‌کند و در این راستا بررسی شرایطی مانند Business Model و Business Plan ضروری است.

به نشانی بلوار کشاورز - بین خیابان‌های قدس و جلالیه - جنب هتل بلوار - پلاک ۲۵۶ تشکیل می‌گردد، حضور بهم رسانید. به استحضار می‌رساند طبق هماهنگی انجام شده هر یک از اساتید محترم فرصت ۱۵ دقیقه‌ای برای ارائه دستاورد خود بصورت پاورپوینت دارند.

به استحضار می‌رساند پیرو مذاکره انجام شده با سازمان توسعه و سرمایه‌گذاری دانشگاه تهران، خواهشمند است جهت معرفی طرح خود، یک فایل ارائه به همراه توجیه اقتصادی آن حداکثر ۱۵ دقیقه تا روز دوشنبه ۹/‏۱۰/‏۹۸‬ برای معاونت پژوهشی کارتابل خانم محمدی ارسال نمائید تا هماهنگی‌های لازم در راستای ارائه جنابعالی / ‏‬ سرکارعالی انجام شود. لازم به ذکر است این سازمان مؤسسه وابسته به دانشگاه تهران است که به استناد ماده یک آئین‌نامه مالی و معاملاتی دانشگاه تهران دارای استقلال مالی و اداری است و صد در صد مالکیت آن متعلق به دانشگاه تهران است. سازمان از نظر ساختاری مستقیماً زیر نظر هیأت امنا و هیأت عامل قرار دارد و گزارشات مالی و عملکرد خود را صرفاً به هیأت عامل و هیأت امنا ارائه می‌نماید.