مطالعه و طراحی مدیریت بیلان منابع و مخازن آبی، سیستم های آبیاری و تغذیه هوشمند برج میلاد

امضا قرارداد "مطالعه و طراحی مدیریت بیلان منابع و مخازن آبی،سیستم های آبیاری و تغذیه هوشمند برج میلاد" با حضور ریاست محترم پردیس ابوریحان  جناب آقای دکتر اکبری و آقای مهندس توسل مدیر عامل محترم برج میلاد جلسه هماهنگی به منظور شروع رسمی این پروژه ملی و شاخص برگزار گردید.
در ابتدای جلسه ریاست پردیس ضمن ارائه خلاصه ای از توانمندی های پردیس در حوزه مدیریت سبز و پروژه های موفق کشوری این همکاری را به فال نیک گرفته و این مسیر را راهی بی پایان نامیدند و خاطر نشان کردند که استفاده متقابل از ظرفیت های دانشگاه و برج میلاد در کنار هم به الگویی کشوری در حوزه همکاری های برون دانشگاهی تبدیل خواهد شد.
در ادامه مدیر عامل محترم برج هم با اشاره به ظرفیتهای معنوی و استراتژیک برج میلاد به عنوان یک نماد شاخص در کشور و همچنین الگو سازی شهرداری تهران برای کلیه شهر های ایران خواستار اجرای این پروژه در اسرع وقت شدند.
در پایان با طی مراحل حقوقی  قرارداد به امضا طرفین رسید.