مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان پردیس

مراسم جشن فارغ التحصیلی دانش آموختگان پردیس ابوریحان در مقاطع تحصیلی کارشناسی ،کارشناسی ارشد و مقطع دکتری با حضور هیأت رئیسه، مدیران و اساتید گروه‌های آموزشی و خانواده‌های دانش آموختگان در سالن اجتماعات شهید موسوی در روز چهارشنبه مورخ 98/06/04 از ساعت ۱۶ لغایت ۲۱ با اجرای برنامه‌های متنوع برگزار گردید. این مراسم به همت دانشجویان فعال فرهنگی و با مدیریت معاون دانشجویی و فرهنگی پردیس ابوریحان برگزار شد.

در آغاز، قرائت آیاتی چند از کلام الله مجید زینت بخش و آغازگر مراسم بود. پس از پخش سرود ملی جمهوری اسلامی ایران، جناب آقای دکتر غلامعباس اکبری، رئیس محترم پردیس، به حاضرین در مراسم خیرمقدم گفتند. و از تلاش، همکاری و صبر دانشجویان تشکر نمودند و برای آنها آرزوی موفقیت نمودند. هم چنین به کار آفرینانی که از بخش خصوصی با پردیس همکاری داشتند تقدیر به عمل آمددر ادامه، ویدئو کلیپ‌های گروه‌های آموزشی پخش و آیین فارغ التحصیلی مربوط به دانشجویان هر گروه برگزار گردید. اجرای موسیقی، اهدای تندیس و لوح فارغ التحصیلی و عکس یادگاری از دیگر بخش‌های این برنامه بود.