متن بیانیه هیأت رئیسه پردیس ابوریحان در خصوص دلجویی از جامعه علمی

ریاست محترم دانشگاه تهران

با سلام، ادای احترام و آرزوی قبولی طاعات و عبادات

احتراماً نظر به انتشار فایل صوتی جلسه دهم درس مقاومت مصالح آقای سید مهدی شریعتمداری از اساتید با سابقه این پردیس در فضای مجازی در روز چهارشنبه 1399/02/17، مبنی بر مخاطب قرار دادن دانشجوی خاص در چند مورد و بطور عام دانشجویان کلاس مذکور، بدینوسیله تاسف خود و هیئت رئیسه پردیس را از اتفاقی که افتاده و موجب انزجار، شکوه و شکایت دانشجویان و مدیران محترم دانشگاه شده است اعلام می دارد. قطعاً بررسی های لازم در خصوص مطالب بیان شده و کلمات ادا شده و علل این امر انجام خواهد شد و با فرد یا افراد خاطی در این خصوص برخورد قانونی انجام خواهد گرفت. در عین حال و در شرایط سخت کرونایی که همه اقشار مردم تحت فشار هستند، صبوری و خویشتنداری و معرفی فرد خاطی به مراجع قانونی بهترین تصمیم خواهد بود. مجدداً تاسف خود را اعلام نموده و از شرایط پیش آمده عذرخواهی می کنیم.

التماس دعا