تقدیر معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری از پژوهشگران برتر کشوری

شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی با برگزاری مراسمی با حضور معاون علمی و فناوری رییس جمهوری از ۲۰ پژوهشگر منتخب و آزمایشگاه برتر با اهدای لوح تقدیر کرد.

طی مراسمی که در سالن همایش معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد، از ۱۰ پژوهشگر منتخب و ۱۰ آزمایشگاه برتر عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری های راهبردی تقدیر شد.

آزمایشگاه‌های برتر معرفی شده در این مراسم بر اساس ارزیابی فعالیتشان در سال ۹۸ و پژوهشگران منتخب بر اساس فعالیتشان از ابتدای تشکیل شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی و استفاده از اعتبارات آزمایشگاهی معاونت علمی ریاست جمهوری انتخاب شد. بر اساس رای داوران دکتر محسن ابراهیمی ازپردیس ابوریحان دنشکاه تهران به عنوان پژوهشگر برتر برگزیده شد. جامعه دانشگاهی این موفقیت را به آقای دکتر ابراهیمی تبریک میگوید.