با حکم رئیس دانشگاه تهران، دکتر علی ایزدی دربندی به ریاست پردیس ابوریحان منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی پردیس ابوریحان، با اتمام دو دوره مسئولیت دکتر غلام عباس اکبری، ریاست پردیس ابوریحان، دکتر محمود نیلی احمدآبادی، رئیس دانشگاه تهران، طی حکمی، دکتر علی ایزدی دربندی را به عنوان ریاست پردیس ابوریحان منصوب نمودند.
‎در حکم انتصاب دکتر دربندی به عنوان ریاست پردیس ابوریحان آمده است:

«احتراماً، نظر به مراتب تعهد، دانش و تجارب ارزنده جنابعالی، به موجب این حکم با حفظ وظایف آموزشی و پژوهشی به مدت سه سال به عنوان رئیس پردیس ابوریحان دانشگاه تهران منصوب می‌شوید. امید است با استعانت از پروردگار متعال و همیاری دانشگاهیان فرهیخته، مؤمن و متعهد و با استفاده از ظرفیت‌ها و توانمندی‌های آنان در انجام وظایف و مسئولیت‌های خطیر محوله موفق و موید باشید.

از جنابعالی انتظار دارد با برنامه‌ریزی دقیق و عملیاتی، دانشگاه را در تحقق بخشیدن به اهداف راهبردی برنامه جامع سوم در جهت نقش آفرینی بیشتر در عرصه بین‌الملل، حرکت به سمت دانشگاه کارآفرین و ارتقای جایگاه اخلاق حرفه‌ای و مسئولیت پذیری اجتماعی یاری فرمائید».

از طرف جامعه علمی پردیس ابوریحان قدردان زحمات بی شائبه جناب آقای دکتر اکبری هستیم و برای جناب آقای دکتر ایزدی دربندی توفیقات روز افزون را آرزومندیم.