اطلاعیه برگزاری آئین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰ دانشگاه تهران

بنا بر اطلاعیه معاونت فرهنگی و اجتماعی، آئین ورودی نودانشجویان سال ۱۴۰۰، شنبه دهم مهرماه، ساعت ۱۰ تا ۱۱:۳۰ با حضور تعداد محدود و پخش برخط برگزار می‌شود.
در این آئین، برنامه‌های متنوعی با هدف آشنایی هرچه بیشتر نودانشجویان با ظرفیت‌های علمی و فرهنگی دانشگاه تهران در نظر گرفته شده است. همچنین دکتر سید محمد مقیمی، رئیس دانشگاه تهران، با دانشجویان سخن خواهد گفت.
از دیگر برنامه‌های این آئین، می‌توان به غبارروبی و عطر افشانی قبور مطهر شهدای گمنام، قرائت میثاق‌نامه توسط استاد و دانشجوی برگزیده و انتقال پرچم دانشگاه تهران از یک دانشجوی قدیمی به یک نودانشجو اشاره کرد. معرفی و تقدیر از نودانشجویان رتبه برتر پذیرفته شده در دانشگاه تهران از دیگر برنامه‌های این آئین خواهد بود.
نودانشجویان می‌توانند برای شرکت در این آئین، پس از ثبت‌نام به پیوند event.ut.ac.ir/#/meetings/177 وارد شوند.

همچنین لازم به ذکر است که حساب کاربری رسمی دانشگاه تهران در شبکه‌های اجتماعی (ut_newsline) می‌باشد و شما می‌توانید برای پیوستن به شبکه‌های اجتماعی رسمی دانشگاه شامل تلگرام، اینستاگرام و ... (اینجا) کلیک نمائید.

هشدار مهمدانشگاه تهران هیچ مسئولیتی در قبال محتوای دیگر شبکه‌های اجتماعی که با استفاده از نام و نشان دانشگاه و با نام‌های مختلفی فعالیت می‌کنند، ندارد. این شبکه‌ها غیرقانونی هستند و مورد تأیید دانشگاه تهران نیستند. لطفاً از پیوستن به آنها جدا خودداری کنید. اطلاعات و اخبار آنها ممکن است نادرست باشد!.