اجرای طرح نخستین مزرعه شهری زعفران توسط دانشکدگان ابوریحان در برج میلاد

زعفران به عنوان یکی از نمادهای هویتی ایران برای اولین بار در شهر تهران در زمین‌های برج میلاد به صورت آزمایشی کاشته شد و در آذر ماه ۱۴۰۰ به گل رسید.

بر اساس گفته گیاه شناس مجموعه، کاشت این گیاه در خاک تهران موفقیت آمیز بوده است. این گیاه علاوه بر گل‌های زیبای پاییزه و عطر بی نظیرش در زمان گلدهی به عنوان گیاهی با کمترین نیاز آبی گزینه بسیار مناسبی برای پوشش سبز زمستانه در شهر تهران به شمار می‌رود.

به گزارش روابط عمومی برج میلاد، طرح کاشت گیاه زعفران برای تنوع و توسعه فضای سبز پایتخت، از سوی دانشکدگان ابوریحان دانشگاه تهران به برج میلاد ارائه و با همکاری عوامل فضای سبز برج میلاد اجرایی شد.
در حال حاضر و برای نخستین بار این طرح در برج میلاد به صورت آزمایشی در فضایی به وسعت ۵۰۰ متر مربع اجرا شده و اولین مزرعه شهری زعفران، طلای سرخ ایران در نماد ملی پایتخت به ثمر نشست.