گروه فناوری صنایع غذایی - پردیس ابوریحان
دوره کارشناسی مهندسی ماشین های صنایع غذایی حاوی مجموعه ای از علوم و فناوری ها در زمینه طراحی و ساخت ماشین های صنایع غذایی می باشد. هدف از برگزاری این دوره، تربیت متخصص هایی است که با یادگیری علوم و فنون لازم بتوانند به امور مربوط به ساخت، تحقیق و توسعه در زمینه های ماشین ها و کارخانه های صنایع غذایی و فراوری محصولات کشاورزی بپردازند. دانش آموختگان این رشته از توانایی های لازم در خصوص طراحی و ساخت ماشین های جدید و مورد نیاز، افزایش کارآیی و ایمنی تعمیر و نگهداری، سازگار نمودن ماشین های موجود و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی و اجرایی در خصوص صنایع غذایی برخوردار خواهند بود.
نقش و توانایی فارغ التحصیلان
فارغ التحصیلان این رشته می توانند در موارد ذیل نقش و توانایی خود را ایفا نمایند:
- به عنوان کارشناس طراح تجهیزات و ماشین های فرآوری مواد غذایی
- به عنوان مسئول فنی خطوط و کارخانه های تولید مواد غذایی
- به صورت کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامه ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه های صنایع غذایی
- به عنوان کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش
- آزمایشگاه فیزیک
- آزمایشگاه شیمی
- آزمایشگاه صنایع غذایی
- آزمایشگاه عملیات واحد
- آزمایشگاه برق
- مقاومت مصالح و کارگاه های جوشکاری و ورق کاری و ماشین ابزار
- آزمایشگاه پنوماتیک
(پایلوت لبنیات در ارتباط با این گروه آموزشی فعال می باشد.)
کارشناسان گروه | ||
نام و نام خانوادگی | سمت | پست الکترونیکی |
طیبه جلال آبادی | کارشناس گروه | tjalalabadi1365@ut.ac.ir |
مریم نیکوسیر | کارشناس گروه | nikosiar@ut.ac.ir |