دوره کارشناسی مهندسی ماشین های صنایع غذایی حاوی مجموعه ای از علوم و فناوری ها در زمینه طراحی و ساخت ماشین های صنایع غذایی می باشد. هدف از برگزاری این دوره، تربیت متخصص هایی است که با یادگیری علوم و فنون لازم بتوانند به امور مربوط به ساخت، تحقیق و توسعه در زمینه های ماشین ها و کارخانه های صنایع غذایی و فراوری محصولات کشاورزی بپردازند. دانش آموختگان این رشته از توانایی های لازم در خصوص طراحی و ساخت ماشین های جدید و مورد نیاز، افزایش کارآیی و ایمنی تعمیر و نگهداری، سازگار نمودن ماشین های موجود و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی و اجرایی در خصوص صنایع غذایی برخوردار خواهند بود.

 

نقش و توانایی فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان این رشته می توانند در موارد ذیل نقش و توانایی خود را ایفا نمایند:

  • به عنوان کارشناس طراح تجهیزات و ماشین های فرآوری مواد غذایی
  • به عنوان مسئول فنی خطوط و کارخانه های تولید مواد غذایی
  • به صورت کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامه ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه های صنایع غذایی
  • به عنوان کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش

 

 

  • آزمایشگاه فیزیک
  • آزمایشگاه شیمی
  • آزمایشگاه صنایع غذایی
  • آزمایشگاه عملیات واحد
  • آزمایشگاه برق
  • مقاومت مصالح و کارگاه های جوشکاری و ورق کاری و ماشین ابزار
  • آزمایشگاه پنوماتیک

(پایلوت لبنیات در ارتباط با این گروه آموزشی فعال می‌ باشد.)

 

 

مدیر گروه

فاطمه آذری کیا

شماره تماس:

021-36040910

پست الکترونیکی:

azarikia@ut.ac.ir

 

 

کارشناسان گروه
نام و نام خانوادگی سمت پست الکترونیکی
طیبه جلال آبادی کارشناس گروه

tjalalabadi1365@ut.ac.ir

مریم نیکوسیر کارشناس گروه nikosiar@ut.ac.ir