گروه فناوری صنایع غذایی

 معرفی گروه

برای تامین نیروی انسانی متعهد و متخصص در زمینه ماشین های صنایع غذایی و به منظور تامین بخشی از اهداف خودکفایی در زمینه طراحی، ساخت و تولید، سرویس و نگهداری ماشین ها و تجهیزات و سامانه های مرتبط با کارخانه های صنایع غذایی و مجتمع های تبدیلی و فرآوری محصولات کشاورزی، ضروری است متخصصینی برای این اهداف تربیت شوند، لذا برگزاری مقاطع مختلف تحصیلی (کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری) در رشته مهندسی ماشین های صنایع غذایی اهداف فوق را برآورده می سازد.

 


 

 مدیر گروه: علی فدوی

مرتبه علمی: دانشیار

تخصص: مهندسی ماشین های صنایع غذایی، طراحی بیوراكتور و گرمایش اهمی

 ایمیل: afadavi@ut.ac.ir

صفحه شخصی: http://abu.ut.ac.ir/faculty/?ID=afadavi

روزمه: https://rtis2.ut.ac.ir/cv/afadavi

شماره تماس: 36040910 - 021

 


 

اعضای هیئت علمی (به ترتیب حروف الفبا)

علی شریف پاقلعه (مربی)

تخصص: شیمی فیزیك، طراحی و تهیه كاتالیست های پلی الفین ها پلی مریزاسیون اتیلن و پروپیلن در فاز گاز و مایع

پست الکترونیکی: alisharif@ut.ac.ir


علی فدوی (دانشیار)

تخصص: مهندسی ماشین های صنایع غذایی، طراحی بیوراكتور و گرمایش اهمی

 پست الكترونيكي: afadavi@ut.ac.ir



حسین میر سعید قاضی (دانشیار)

تخصص: فرآوری آبمیوه ها و فرایندهای غشایی

پست الكترونيكي: mirsaeed@ut.ac.ir



 

 


 

اهداف کارشناسی رشته

دوره کارشناسی مهندسی ماشین های صنایع غذایی حاوی مجموعه ای از علوم و فناوری ها در زمینه طراحی و ساخت ماشین های صنایع غذایی می باشد. هدف از برگزاری این دوره تربیت متخصص هایی است که با یادگیری علوم و فنون لازم بتوانند به امور مربوط به ساخت، تحقیق و توسعه در زمینه های ماشین ها و کارخانه های صنایع غذایی و فراوری محصولات کشاورزی بپردازند. دانش آموختگان این رشته از توانایی های لازم در خصوص طراحی و ساخت ماشین های جدید و مورد نیاز، افزایش کارآیی و ایمنی تعمیر و نگهداری، سازگار نمودن ماشین های موجود و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی و اجرایی در خصوص صنایع غذایی برخوردار خواهند بود.

 

نقش و توانایی فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان این رشته می توانند در موارد ذیل نقش و توانایی خود را ایفا نمایند:

  • به عنوان کارشناس طراح تجهیزات و ماشین های فرآوری مواد غذایی
  • به عنوان مسئول فنی خطوط و کارخانه های تولید مواد غذایی
  • به صورت کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامه ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه های صنایع غذایی
  • به عنوان کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش

 

امکانات آزمایشگاهی

آزمایشگاه های گروه فناوری صنایع غذایی شامل آزمایشگاه فیزیک، آزمایشگاه شیمی، آزمایشگاه صنایع غذایی و آزمایشگاه عملیات واحد، آزمایشگاه برق، مقاومت مصالح و کارگاه های جوشکاری و ورق کاری و ماشین ابزار، آزمایشگاه پنوماتیک می باشد. همچنین، پایلوت لبنیات در ارتباط با این گروه آموزشی فعال می‌ باشد.

 

کارشناسان گروه

 

طیبه جلال آبادی:

ایمیل: tjalalabadi1365@ut.ac.ir

 

مریم نیکوسیر:

ایمیل: nikosiar@ut.ac.ir