گروه فناوری صنایع غذایی گروه فناوری صنایع غذایی

 

 

مدیر گروه

 

 

حسین میرسعید قاضی

رتبه علمی: دانشیار

تخصص: فرآوری آبمیوه ها و فرآیندهای غشایی

شماره تماس: 36040910 - 021

پست الکترونیکی: mirsaeed@ut.ac.ir

رزومه

 

 

 

اعضای هیات علمی

 

 

فاطمه آذری کیا

رتبه علمی: استادیار

کلوئیدهای غذایی و رئولوژی

شماره تماس: 36040910-021

پست الکترونیکی: azarikia@ut.ac.ir

رزومه

 

 

محمد دهقانی

رتبه علمی: استادیار

تخصص: دینامیک، رباتیک، طراحی ماشین، کنترل و مکاترونیک

شماره تماس: 36040910-021

پست الکترونیکی: mudehghani@ut.ac.ir

رزومه

 

 

علی شریف پاقلعه

رتبه علمی: مربی

تخصص: شیمی فیزیک، طراحی و تهیه کاتالیست های پلی الفین ها پلی مریزاسیون اتیلن و پروپیلن در فاز گاز و مایع

شماره تماس: 36040910-021

پست الکترونیکی: alisharif@ut.ac.ir

رزومه

 

 

علی فدوی

رتبه علمی: دانشیار

تخصص: مهندسی ماشین های صنایع غذایی، طراحی بیوراکتور و گرمایش اهمی

شماره تماس: 36040910-021

پست الکترونیکی: afadavi@ut.ac.ir

رزومه

 

 

حسین میرسعید قاضی

رتبه علمی: دانشیار

تخصص: فرآوری آبمیوه ها و فرایندهای غشایی

شماره تماس: 36040910-021

پست الکترونیکی: mirsaeed@ut.ac.ir

رزومه

 

 

 

 

 

کارشناسان گروه

 

نام و نام خانوادگی

طیبه جلال آبادی

پست الکترونیکی

tjalalabadi1365@ut.ac.ir

 

مریم نیکوسیر

nikosiar@ut.ac.ir

 

 

معرفی گروه فناوری صنایع غذایی معرفی گروه فناوری صنایع غذایی

معرفی گروه فناوری صنایع غذایی

اهداف کارشناسی رشته

دوره کارشناسی مهندسی ماشین های صنایع غذایی حاوی مجموعه ای از علوم و فناوری ها در زمینه طراحی و ساخت ماشین های صنایع غذایی می باشد. هدف از برگزاری این دوره، تربیت متخصص هایی است که با یادگیری علوم و فنون لازم بتوانند به امور مربوط به ساخت، تحقیق و توسعه در زمینه های ماشین ها و کارخانه های صنایع غذایی و فراوری محصولات کشاورزی بپردازند. دانش آموختگان این رشته از توانایی های لازم در خصوص طراحی و ساخت ماشین های جدید و مورد نیاز، افزایش کارآیی و ایمنی تعمیر و نگهداری، سازگار نمودن ماشین های موجود و همچنین انجام پروژه های تحقیقاتی و اجرایی در خصوص صنایع غذایی برخوردار خواهند بود.

 

نقش و توانایی فارغ التحصیلان

فارغ التحصیلان این رشته می توانند در موارد ذیل نقش و توانایی خود را ایفا نمایند:

  • به عنوان کارشناس طراح تجهیزات و ماشین های فرآوری مواد غذایی
  • به عنوان مسئول فنی خطوط و کارخانه های تولید مواد غذایی
  • به صورت کارشناس متخصص برای کمک در امر برنامه ریزی و توسعه خطوط تولید و سامانه های صنایع غذایی
  • به عنوان کارشناس برای همکاری و کمک در امر آموزش و پژوهش

 

امکانات آزمایشگاهی

1 - آزمایشگاه فیزیک

2 - آزمایشگاه شیمی

3 - آزمایشگاه صنایع غذایی

4 - آزمایشگاه عملیات واحد

5 - آزمایشگاه برق

6 - مقاومت مصالح و کارگاه های جوشکاری و ورق کاری و ماشین ابزار

7 - آزمایشگاه پنوماتیک

(پایلوت لبنیات در ارتباط با این گروه آموزشی فعال می‌ باشد.)